Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица ще имате възможност  да насочите в една по положителна посока партньорски отношения, лични или делови, с влиятелни личности или такива,  които влияят на бъдещи перспективи на развитие.  В този процес може да водите разяснителни разговори,  при които стигате до дъното на истини,  но това трябва да има положителен,  бих казала-  регенериращ ефект.

Същевременно,  ако в някои ваши връзки  са се натрупали недоразумения, нещо деструктивно, тайно, ще можете да го идентифицирате, но това винаги е полезно  и ще ви даде възможност- да вземете оптимално правилни решения.

Информационният поток е много усилен, дава ви значима и яснота- на кого и в каква степен можете да разчитате… Околните ви оказват значимо въздействие, така че определящо е- кого допускате до себе си, така че да ви влияе, дори и на по-далечни перспективи на развитие. Всъщност е полезно и дори препоръчително- да не губите от поглед една цялостна картина, като надниквате в по-далечното бъдеще, ще имате такава възможност, за да вземете оптимално правилни решения…

На този етап те може и да не са окончателни, но да ви върнат нещо от миналото, което се отчита като шанс, конструктивна идея, която се подкрепя от околните, която ще допринесе за осъществяването на вашите желания.

През тази седмица може да въздействате позитивно на финансовото си състояние  като разчитате на паралелни източници на доходи, добро взаимодействие със социални,  финансови  или държавни институции. Може да получите тайна или неочаквана опека, може да откриете своеобразен  авариен изход от сложни ситуации, които касаят точно- материалното ви положение  и взаимодействие с чужди ресурси- банки, данъчни, застрахователни дружества и т.н.

Действайте стратегически, не афиширайте всичките си намерения  и така по-лесно ще ги постигнете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *