седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г.

Луната е намаляваща,  така че е на път да приключи един лунен месец.  Това означава,  че ескалират развръзки,  голяма част от събитията се движат повече по инерция.

Това не означава,  че не можем да въздействаме на тенденциите,  но е препоръчително да надграждаме успехите си,  да се стремим да получим максимума  от онова, към което сме се устремили в миналото, а не да правим резки завои…

Ново начало е подходящо  едва след новолунието,  което ще бъде на 25-и септември, неделя.  Дотогава-  ние ще имаме уникален шанс  да изправим евентуални грешки от миналото, ако е имало такива,  ще можем да наваксаме с пропуски,  така че през тази седмица мнозина  ще въведат реформи,  които са  полезни на различни нива, приоритетно-  на работното място,  ритъм в ежедневието и т.н.

Ако в миналото сме се движили в правилна посока,  сега ще можем да получим вид удовлетворение,  да стабилизираме позициите си, да наложим авторитета си, да постигнем желаното, да се изкачим по йерархичната  стълбичка, ако условията на труд го позволяват.  В този процес можем да разчитаме  на повече вътрешна сила, увереност, яснота,  дори и след като вече сме се изчистили от някои илюзии, деструктивни влияния- в лицето на конкретни хора и обстоятелства. Мнозина ще изпитат облекчение, защото са ги оставили зад гърба си.

Периодът на Дева винаги е оздравителен- буквално и в по-широк смисъл,  сега ще усетим в значима степен това въздействие. Ще се чувстваме здраво стъпили на земята, ще преобладават  критични, практични оценки, благодарение на детайли, които не ни убягват  и дълбок вътрешен стремеж към съвършенство-  ще  реализираме успехи,  които ще има точно такъв- оздравителен ефект.

Подходящо е да подействаме добре на здравето си,   като пренаредим приоритетите си по важност,    премахнем вредни навици,  разчитаме на доказани професионалисти,  на конструктивни преценки,  способни да забелязват и най-малките детайли.

Ще забележим,  че подобни настроения ще са повод  да се чувстваме по-силни,  ще можем  да откриваме  изход и решения от сложни ситуации.  Можем да се върнем нещо изгубено,  ако то не е трябвало да напуска живота ни.

Водим конструктивни разговори,  които ще укрепят връзки,  имащи полезно действие  за бъдещото ни развитие  и като хладно сме преценили това,  защото имаме общи интереси с определени личности,  установили сме го  и ” циментираме определени контакти”.

Същевременно ще прекратим онези, които ни нанасят щети…

Все повече ще установяваме,  че вид подкрепа и разбирателство  е ключът  към постигане  на определени цели.

Слънцето ще премине  в зодиакалния знак Везни  на 23-ти септември  и през следващия около месец ще акцентира точно- върху взаимоотношения, преговори, разбирателство, необходимост да се получава вид одобрение от отсрещната страна,  защото ще установяваме,  че иначе трудно можем да продължим напред.

На 25-ти септември предстои  новолуние,  което ще преобрази взаимоотношенията на мнозина,  партньорски,  лични или делови.  Посланията не са еднозначни,  но обединяващо правило е,  че шанс ще получават онези,  които умеят да разбират повече отсрещната страна,  да балансират между своята гледна точка и тази на другите.

Останалите-  може да претърпят разочарования,  ще продължат да се разделят с илюзии  и със съответните последици.

Любовта все още се  тества  за здравина,  все още изплуват на повърхността  някои тайни процеси, там, където ги има  или пък- сваляме розови очила…

Отличен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас  и любими хора  или такива,  които могат да допринесат  за вашето щастие и просперитет. Значи-  осланяте се на ораторски способности,  дипломатичност,  прозорливост,  способни да постигнат много или всичко  във взаимоотношенията.

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 19-25.09.22г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *