Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.01- 26.01.2020г. Зодия Близнаци

Близнаци

Мечтите и желанията ви са по-смели, креативни, вероятно и не без причина, а нови и по-широки хоризонти на развитие, които се очертават пред вас, включително- шансове да постигнете вид повишение или поне да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

близнази1Хора стоящи далеч от вас буквално или в един по-общ смисъл обсебват вниманието ви, може да водите активни преговори с тях и да успеете да извоювате своеобразна победа, да привлечете съмишленици, които да се превърнат в мост към собствения ви просперитет. Но такива персони могат да се държат и непредвидимо, да ви изненадват, ако има тайни и ерозивни процеси, то те ще ескалират и ще повлияят бъдещите ви планове.

Също- вие подчертано трябва да се съобразявате с енергични персони от близкото ви обкръжение. Това могат да бъдат ваши партньори- лични или делови или личности, които пряко влияят по някакъв начин на репутацията и общественото ви положение. В някой случаи това е символ на повишена конкуренция или дори недоброжелатели, които следва да отстраните от пътя си, за да избегнете съответни негативни последици, като е полезно и да се пазите от „удари под кръста“.

Все пак вашият креативен подход, склонност да действате нетрадиционно, по един изобретателен начин и като се осланяте на нещо ново и различно, което разчупва статуквото на различни нива- вие действително ще успеете да направите пробив в избраното от вас направление…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *