Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.01- 26.01.2020г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица, особено през последните дни ще имате възможност да прецените чрез по-ярки събития, новини, вид прозрения- кои от вашите мечти са осъществими, засягат по-добрия ви социален статус- кариерно развитие или брачни отношения, кои ще трябва да бъдат преосмислени и поставени на ново, различно ниво.

риби1Може да разчитате на чара и интуицията си, особено, ако се сблъсквате с повишена конкуренция, други персони, които изпитват търпението ви или ви мобилизират, защото от тях зависи много, приоритетно- общественото ви положение или като минимум- репутация..

Може да водите не явни преговори или да се възползвате от опеката на влиятелна особа, вид благодетел, който ви закриля…

Можете или трябва да продължите да работите в посока създаване и укрепване на връзки, сдобиване с популярност и вид одобрение от околните-общо, защото така ще можете да направите пробив, който ще се закодира трайно, ще ви гарантира престиж в колектив със съответните позитивни последици.

Информационният поток е много усилен, носи ви полезно знание, може да идентифицирате тайни или ерозивни процеси, ако има такива, то те ще се проявят, понякога и с елемент на изненада от чутото.

Част от обкръжението ви може да се държи непредвидимо, непоследователно, но нека това да е повод да идентифицирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *