седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г.

Седмицата стартира с Новолуние,  което е в зодиакалния знак Риби.  Новолунието  винаги е ново начало,  но това  ново начало сега  може да се окачестви като „ слабо“,  тоест- не можем да очакваме кой знае какъв ефект от него,  който да обнови живота ни.

Причината за това тълкувание е,  че Новолунието не е аспектирано,  освен това самият  зодиакален знак Риби  е последен  в зодиакалния   кръг,  така че се отчита  по-скоро като край на  един годишен цикъл,  а новият ще започне с пролетното равноденствие.  Въпреки всичко,  трябва да си има предвид, че се променя енергията,  която по един естествен начин ще обнови живота ни.  През следващия около месец-  ние ще действаме доста по предпазливо,  когато преследваме определени цели,  няма да сме склонни да афишираме всичките си намерения,  някои ще са склонни да действат по- скрито  и дори хитро,  ще използват обходни и „аварийни“ пътища към целите си.

Към това ще прибавим,  че през настоящия период  ще ескалира конкуренция,  която се случва нагоре описания фон.  Това по един естествен начин ще размести пластовете в колектив,  ще се обединяват хора по интереси,   защото са намерили общ  профил и визия за бъдещо развитие,  общи цели  и т.н.

По един естествен начин  ще ескалира напрежение между нас и други личности,  с които трябва да се съревноваваме,  за да удържим своето, за да не позволим да бъдем изместени.  Не е изключено в този процес  да има такива лица,  които си служат  с не твърде коректни способи,  за да постигнат желанията си  и това по един естествен начин ще ни изненадва неприятно.  В оптимален случай-  ще разчистим обкръжението си,  защото разбираме от кого и какво можем да очакваме.

Хубаво е да се подчертае,  че случващото се не е случайно,  то е като естествено продължение,  награда или урок- за тенденции,  които сме задавали през изминалите месеци,  все пак това е периодът  на Риби.

Риби  се свързва-  с емпатията, помощта в един по-широк смисъл,  социалните помощи,  вид подпомагане,  включително от държавни институции.

Понеже това Новолуние е не аспектирано-  не можем да очакваме  раздвижване в тази сфера. Ако погледне в по-далечното бъдеще,  когато Сатурн ще влезе в Риби  на 8 март 2023 г.,  тогава дори можем да очакваме,  че те ще бъдат минимизирани,  ограничени и т.н.

Добрата новина на този фон е,  че можем да очакваме спад на инфлацията,  нормализиране на пазари  и това предстои през следващите месеци,  ще се усили като перспектива.

Сатурн ще е намали и цените на петролните продукти,  предстои да видим през март дали това е така.

Ако се върнем към настоящето,  можем да допълним картината с това,  че  Венера ще премине в зодиакалния знак Овен.  Щом Венера е в Овен,  значи през следващите седмици- ние няма да чакаме щастието да дойде при нас, аз ще се борим за него-  сами ще отидем там,  където можем да вземем онова, което най-много желаем.  Венера в Овен ще усили в пъти   стремежа да почувстваме любовта по един огнен начин,  който да изпълни душата и сърцето ни  със страст. Това е много интензивен наситен с живот знак.  Венера в Овен ще ни подейства събуждащо,  тонусът и адреналинът ни ще се повдигат  от собствените ни чувства, стремежи,  ярки преживявания.   Можем да очакваме бурни любовни романи,  ако някой ни обича или ни харесва- ще го покаже, няма да се свени за това.

По отношение на парични потоци-  ще  проявим инициативност,  за да получим възнаграждение,  да го повишим, но пълно разгръщане на Венера като качество може да очакваме едва през следващата седмица,  на този етап усещаме променено настроение, намерения, които се пробуждат.  Венера е „ вътрешна планета“,  така че отговаря и за времето,  въпреки че водещ фактор  е Меркурий,  който през настоящия период е в напрегнати аспекти…

Ако трябва да обобщим,  можем да кажем, че времето ще се затопли  и пролетта през тази година няма да закъснее,  дори ще подрани през март.

В периода на Риби не е изключено да се чувстваме малко по-уморени,  да нямаме сили и енергия,  въпреки че Овен ще се опитва  да ни стимулира,  през втората част на седмицата,  през първата-  мнозина наистина ще се чувстват доста слаби и е хубаво  да не се претоварват физически.

Най-силната черта на Риби е- умението да се мечтае.

Припомням,  че докато Слънцето е в Риби нашата интуиция ни подсказва в значима степен- какво можем да осъществим и материализираме на практика,  а фантазията ни- ще ни покаже невероятни на пръв поглед пътища,  за да преобразим живота си така, както най-много искаме.

Хубаво е да се пие повече вода, да се медитира,  да се слуша хубаво музика.  Нашето подсъзнание  е активирано до степен на забележителни интуитивни прозрения,  така че ще е хубаво да не пренебрегваме вътрешния си глас.

Ескалират предчувствия в дните на Новолунието, /20-21 март/, използвайте ги…

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 20.02-26.02.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *