Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

Марс ще бъде във вашия зодиакален знак до 25-ти март,  така че това е оптимален срок,  през който вие можете или трябва волево да превъртите всички предизвикателства в полза,  трябва да изчистите недоразумения или да оставите зад гърба си онова, което има негативен ефект върху общественото ви положение и репутация.

Успехи, които извоювате сега или тенденции, които зададете- после ще се развиват почти по инерция и през следващите около две години и половина.

Нещо, което ви е вълнувало дълго време,  да кажем през изминалата около половин година- изтича като давност, предстоят развръзки, след което ще прелистите нова страница, ще трябва да промените подхода си, дори целите си.

На 21 март  предстои Новолуние,  което е в зодиакалния знак Овен и то ще обнови вашите позиции в колектив. Възползвайте се от тази приливна вълна, образно казано, за да създадете и укрепите връзки,  за да има на кого да разчитате, така че по-лесно да осъществите вашите желания.  В началото винаги по-лесно се влияе, не изпускайте  момента-  да утвърдите авторитета си в колектив или да извършите промени, да се адаптирате към такива,  които ще ви действат стабилизиращо.

На 23 март  Плутон навлиза във Водолей и на този етап ще остане в този сектор до 11-ти юни, така че през идните месеци-  вие ще почувствате влиянието на тази планета  като свеж въздух  и от типа на- „ винаги има начин, има нови светове, има варианти“.

Плутон ще ви подтикне да излезете извън границите на познатото да разчупите статуквото  и това може да се случи чрез пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, повишаване на квалификацията… От ноември месец 2024 година- Плутон ще остане трайно в този сектор за следващите около 20 години  и ще ви с доза късмет за положителни преобразувания в живота ви, все по-силно и трайно ще ви концентрира върху горе- изброени приоритети, от които ще се възползвате и ще имплантирате в живота си…

В любовта-  може да ревизирате онова, което е най-важно за вас,  нека подобни анализи  ви насочат към- истински  и стойностни за вас хора.

Ако сте сами, може да привлечете партньор, който е твърде различен от вас…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *