Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Везни

Везни

На 21-ви март  предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен,  което ще обнови вашите партньорски отношения. Възползвайте се, за да оздравите връзките си, ще имате такава възможност.

Вие и без това се намирате в много важен период относно партньорските отношения, защото статуквото не може да бъде съхранено и изисква те да бъдат надградени, обогатени, да се извършат някакви положителни промени.

За всеки ще бъдат различни, някои от вас ще укрепят връзките си чрез общи и обогатяващи цели, чрез инвестиции, някои по-млади двойки- може да решат да сключат брак, вероятно ще има и такива, които ще се сдобият с детенце…

Вариантите са много и различни като самия живот, но преобладават шансовете, от които можете и трябва да се възползвате… Част от тях сами ще застават на пътя ви, но други е добре вие да инициирате и като се възползвате от тази мощна и приливна вълна.

Ако сте сами, тогава навлизате в период, през който можете да срещнете любовта и тази тенденция ще се усилва през следващите дни и седмици. Ако не всичко се развива по горе описания начин, значи  съответния контакт- няма място в бъдещето ви развитие и е изчерпан, тогава от вас ще се изисква да прелистите нова страница и да продължите напред, включително като допуснете нови хора в живота си.

Популярността сега на повечето от вас расте, а вашите успехи пряко преминават през подкрепата и одобрението на влиятелни или власт имащи личности. Изглежда, че трябва да се ориентирате в тази посока.

През втората част от седмицата перманентно ще се усилват шансовете- вие да утвърдите авторитета си на работното място.

В чисто професионален план- също ескалират преобразувания, те могат да бъдат напълно позитивни за вас, но ще изискват вид мобилизация, демонстрация на борбеност и склонност да поемате по-големи отговорности.

Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей на 23-ти март и ще остане там  до 11 юни на този етап. Повечето от вас ще усетят това  въздействие като напълно позитивно и глътка „ свеж въздух“. Вашите мечти ще станат по-ярки и по-цветни, ще отстоявате чувството си на щастие  и вашите мечти могат да станат реалност…

От вас ще се изисква да си набележите план… Най-силно усеща тази позитивна тенденция родените през първите дни на зодиака, но и всички останали в различна степен.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *