Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Най-накрая Плутон навлиза във вашия зодиакален знак от  23 март и ще остане засега в този сектор до 11 юни  2023 г. Плутон ще ви помогне да отключите  качества, които така или иначе притежавате, но сега излизат на повърхността и ще ви помогнат да се справяте с всякакви предизвикателства дори и кризисни моменти, ако е имало такива. Регенериращите способности на Плутон са безгранични.

Желанието ви за власт или пък да вземете нещата в свои ръце- ще растат перманентно и ще усилват вашата инициативност през следващите месеци и всичко това ще може да преобрази живота ви в напълно позитивна за вас посока.

Вероятно мнозина ще преосмислят- какво е истинско важно за тях.

Най-силно на този етап ще усетят това въздействие родените през първите градуси на зодиака, това ще отключи тяхна интуиция, дори свръх способности, ако канализира тази мощна енергия в една по положителна и добре избрана посока.

Плутон изисква трансформация- от вашия зодиакален знак тази трансформация трябва да засегне вашата собствена личност и нека тя стане по-силна, прозорлива, борбена, полезна и за обществото, в което съществувате.

Ако не действате по този начин, тогава Плутон ще ви принуди и ще започне да руши всичко, което оценява- за деструктивно и изживяло своето време. Така че е хубаво вие да ръководите събитията, а не да вървите след тях…

На 21 март предстои Новолуние, което е  в зодиакалния знак Овен. Това Новолуние  ще усили вашата социална активност в пъти. Възможно е да получите интересни известни и предложения, от които да се възползвате. Общуването ще е проводник на възможности и повод да порадвате сърцето си.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, а други е препоръчително вие да отключите и чрез вашата инициативност.

Появяват се шансове- да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството.

Може да се справите с приоритет, който касае финансовото ви състояние, така че някой течове, които ви дестабилизират- да бъдат спрени и вие да се почувствате по-добре в чисто финансов аспект.

През втората част от седмицата ежедневието ви може да е доста натоварено, но и резултатно…

На хоризонта се оформят шансове да се докажете  и да израснете в чисто професионален аспект, да стабилизирате доходите си и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *