Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Дева

Дева

През тази седмица предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен на 21 март.  Това Новолуние ще повлияе на вашето финансово състояние,  на онова, което имате- общо. Вие може да повишите вашите доходи и следствие на подкрепа, одобрение от страна на влиятелни или власт имащи личности, хора, които влияят на благосъстоянието ви…

Това може да бъдат и ваши партньори- лични или делови. Препоръчително е съзнателно и целенасочено да укрепвате контакти, които ще ви подействат обогатяващо и ще сбъднат ваши съкровени желания или пък ще ви помогнат да превъртите някой предизвикателства в полза.

Не е изключено някои от вас- да се захванат с уреждане на наследствени въпроси, може активно да взаимодействате с финансови институции  и дори да теглите кредити или пък да инвестирате,  за да материализирате мечтите си.

През настоящата седмица вие сте доста ангажирани, мнозина попаднаха под въздействието на  повишени изисквания, понякога недоразумения или влияния, които ви напрягат.

Сега всичко това трябва да се разреши, да се изчисти и да настъпи известно облекчение, защото спорния въпрос е разрешен или пък е изгубил смисъл и давност, а може и определен човек просто вече да не е във вашето обкръжение…

Демонстрацията на висока квалификация, общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение- носят ви удовлетворение, допринасят за чувството ви на щастие.

На 23-ти  март Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей и ще остане в този сектор на този етап  до 11 юни, но ще се възвърне окончателно през ноември 2024 г. и  ще остане в този сектор през следващите около 20 години.

Плутон ще изисква от вас да промените нещо в ежедневието си, в навиците си, в работата си, за да бъдете по-здрави и по-успешни.

Ако се възползвате правилно от тази планета, тогава тя ще ви даде шанс да се  доберете до власт- буквално и в по-широк смисъл. Ще се реализирате най-добре, ако работата ви включва повече движение, шанс да демонстрирате лични качества, защото имате по-голяма свобода на действие…

В любовта- можете да стабилизирате партньорските си отношения или да прелистите нова страница, която остава зад гърба някой тревоги или недоразумения… Така и ще бъде, ако съответната връзка е перспективна.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта на път  или едно приятелство ще прерасне в нещо повече.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *