Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Козирог

Козирог

На 21 март предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен, което ще обнови вашата най-близка среда на съществуване, във вашия дом и семейство… Ще имате възможност да се справите с битови или имотни казуси, отнасящи се до местоживеене…

Това може да засяга наследства или пък разбирателство у дома. Каквото и да е, звездите са на ваша страна и ви дават шанс да хармонизирате и подобрите  атмосферата у дома и да се справите успешно с всичко горе изброено.

В последно време и в ежедневието ви ескалираше значимо напрежение поради недоразумения, дори интриги с някои ваши колеги или хора,  които влияят на професионалната ви реализация.

През настоящата седмица тези въпроси трябват да се изяснят, клонят към развръзки и решение.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще прекратите контакти и договори, които вече са изчерпани, за да потърсите и намерите нещо ново и по перспективно.

През втората част от периода ще водите доста конструктивни разговори, това ще пренесе вашите партньорски отношения на ново и по-високо ниво или пък ще е поводът да привлечете на ваша страна енергични личности, на които ще можете да разчитате.

Не е изключено в  обкръжението ви да се появят нови лица,  които повдига тонуса и адреналина ви.

Комуникацията с вашия партньор се променя, той може да стане доста по-настоятелен и взискателен, но също така и да можете да разчитате на него, дори и това да изисква да се съобразявате повече с волята му.

Ако сте сами, можете да привлечете партньор, който е лидер като характер, но ще ви действа амбициращо, ще ви подава ръка при нужда.

На 23-ти  март плутон преминава в зодиакалния знак Водолей  и ще остане в този сектор на този етап до 11 юни.

Плутон ще ви помогне да промените вашето финансово състояние или онова, което имате- общо, като в този процес ще разчитате на вашето семейство или пък това ще бъдат базисни преобразувания, които ще преобразят целия ви живот.

На този етап може да усещате само първи сигнали  за предстоящи преобразувания, които ще се усилват през следващите месеци и дори години, защото плутон ще се настани трайно във Водолей за следващите около 20 години от ноември 2024 г…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *