Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Овен

Овен

На 21-ви  март   предстои Новолуние,  което е във вашия зодиакален знак,  така че вие ще почувствате прилив на енергия,  сили и ще можете да зададете едно голямо ново начало в живота си, което ще е свързано с по-голяма социална активност, значимост и престижни позиции в колектив.   Канализирайте тази мощна енергия в направление,  което искате да прораства като резултат и успех през цялата ви нова лична година,  ще имате потенциала, възможността, дори доза късмет-  да осъществите тези ваши намерения.

Имате възможност да стабилизирате вашите доходи или да се доберете до дълготрайни и надежни такива.  Взаимодействието със социално- значими институции или хора стоящи далеч от вас-  е много добро, възползвайте се, ако проявявате интерес към това.

Някои от вас ще се доберат и до паралелни източници за печалба или пък ще получат своеобразна награда за полагане от вас до този момент усилия.   През първата част от седмицата предстоят развръзки,  които ще ви покажат-  кои връзки и договори  ще останат в живота ви, кои- ще останат зад гърба ви… Или определени теми, които ви вълнуват- ще изгубят свой смисъл, защото са разрешени или пък вече не ви вълнуват.

Плутон преминава в зодиакалния знак Водолей  на 23-ти март и ще остане в този сектор  до 11 юни  2023 г.  Ще усетите това въздействие като промени в нагласите  към колектива,  в който съществувате.

Ще сте по-склонни да  допускате нещо ново и различно, което  ще допринесе за вашата собствена популярност,  постигане на чистолюбиви планове.

Марс ще премине в зодиакалния знак Рак  на 23-ти март и ще остане там до 20 май…

Докато Марс е в Рак-  вие може да се справите с битови или имотни казуси,  приоритети отнасящи се до местоживеене,  разбирателство във вашия дом и семейство. Звездите ще ви дадат шанс да извършите положителни преобразувания в този сектор, на този етап вие си изграждате стратегия, която е по-дългосрочна и ще се реализира в бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *