Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Рак

Рак

На 21 март предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Овен,  то ще обнови вашия социален статус, обществено положение, кариерно развитие.. Вашите амбиции ще се усилят в значима степен и вие ще имате възможност  да направите пробив в избрано от вас направление, да извършите положителни промени, които касаят и финансовото ви състояние, изкачване по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. При всички случаи ще се оформят  шансове,  които ще ви подействат обогатяващо…

Ако имате план- график и го преследвате,  тогава звездите ще ви подкрепят.

С това Новолуние и през следващите седмици-  вие може да постигнете успехи,  които да се развиват почти по инерция през следващите месеци и дори повече.

Радвате се на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате,  имате на кого да разчитате,  а това има позитивен ефект върху чувството ви за сигурност, върху вашата смелост и инициативност.

На 23 март Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей и ще остане в този сектор до 11  юни 2023 г., но на този етап,  защото ще се върне окончателно в този знак през ноември 2024 г. и  и ще остане там за следващите около 20 години. За този период- вие ще разкривате непознати за вас и до този момент ваши собствени качества и способности. Вашите инстинкти ще се  изострят,  така че ще ви помага да откривате  вид изгода в доста ситуации. Мнозина ще проявят интерес към инвестиции, ще започнат по-активно да взаимодействат с финансови или държавни институции… Някой от вас ще се доберат до влиятелен  партньор,  който ще допринесе за собственото им богатство и по-добро благосъстояние.

Разбира се, ще трябва да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си.

Марс навлиза във вашия зодиакален знак на 25-ти март  и ще остане там до 20-ти май. Ако до скоро- сте имали усещането, че голяма част от събитията са извън контрола ви,  това много скоро ще се промени.  Вие ще вземете нещата в свои ръце, образно казано,  ще имате енергията  и шанса „ да бъдете капитани на вашия кораб“,  а това по един естествен начин ще преобрази живота ви. До 20 май  вие ще постигнете резултати,  които после ще се развиват по инерция през следващите около две години и половина.

В любовта-  преминавате в нов етап,  който променя вашите чувства и привързаност,  а посоката много ще зависи  от това- до колко гледате с човека до вас в една посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *