Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

На 21 март предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен,  което ще повлияе на вашия ритъм в ежедневието и то ще стане по- наситено с ангажименти и над средното ниво.

Навлизате в период, през който можете или трябва да се докажете на работното място, да извоювате успехи, които ще ви гарантират вид просперитет и през следващите месеци, а може и много по-дълъг период от време.

Ако нямате работа или настоящата не ви удовлетворява, тогава след Новолунието е подходящо да си потърсите и намерите такава,  а вероятността да успеете- е повече от голяма.

Вашите възстановителни сили се усилват, а това ще има позитивен ефект и върху вашето здраве.

Партньорските отношения- за повечето от вас се стабилизират, вие се радвате на по-голяма добронамереност, подкрепа и разбиране от вашия партньор.

Тази тенденция ще се усили през втората част от седмицата и вие ще се чувствате все по-стабилни и подкрепени от любими хора.

Ако в миналото и до скоро са ескалирали някакви повишени разходи, недоразумения по чисто финансови въпроси или пък са се проявили съмнения, които се отнася до лоялността между вас и важен за вас човек, сега всичко това клони към развръзки- намиране на изход и решение…

В друг случай- подобни теми губят давност и смисъл, остават зад гърба ви. Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей на 23-ти март  и ще остане в този сектор на този етап до 11 юни. Плутон ще трансформира най-близката ви среда на съществуване- в дома и семейството.

Промените могат да бъдат напълно позитивни за вас, например вие може да се справите със спорни въпроси, може да разрешите имотен казус или такъв, който се отнася до местоживеене…

Не се изключени трансформации около член на семейството, които се отразяват и на вас.

„Усетете накъде духат ветровете“ и насочвайте внимателно, защото в началото винаги по-лесно се влияе, задава се посока на вектора на развитие… Изградете си стратегия и действайте..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *