Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

На 21-ви март предстои Новолуние в зодиакалния знак Овен. Това Новолуние е напълно позитивно за вас, то ще ви даде възможност да оздравите сърдечни връзки и с любими хора- ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива.

Ще намирате време и за развлечения, освен всичко друго, ще можете да разчитате и на доза късмет. Все ще се намират хора и обстоятелства, които да повдига тонуса и настроението ви.

На този фон ескалират развръзки за спорни въпроси, ако е имало такива, между вас и важни за вас  личности, които влияят на бъдещето ви развитие. Това може да е ваш партньор, личен или делови, но в някои случаи може и да е недоброжелател, конкурент, вариантите са много и различни.

Обединяващо правило е, че ако е имало напрежение и недоразумения между вас, тогава сега това трябва да се изчисти, да намери изход и решение или в друг случай- подобни теми ще изгубя смисъл и давност, а не е изключено и определени  персони- просто да излязат от живота ви. Повечето от вас се справя добре с текущи приоритети, срещат подкрепа от страна на свои колеги.

Тази тенденция ще се усили през втората част от периода и ако сте сами-  тогава можете да срещнете любовта на работното място.

В душата ви ще ескалират все по-силни страсти  и вие ще вложите тази мощна енергия в конкретна цел, която ще допринесе  за благоденствието ви, комфорта ви на съществуване. Все по-важна тема ще бъде и вашият дом, семейство…

За мнозина предстои инвестиции  в този сектор…

Плутон навлиза в зодиакалния знак Водолей на  23-ти март и ще остане в този сектор до 11 юни на този етап. Това ще промени комуникацията ви с околните, вие ще градите стратегии, ще използвате психологически подход, вашите амбиции да налагате волята и мнението си- ще растат.

В обкръжението ви  може да  има личност, която ви амбицира, мотивира, така че да използвате думите  като оръжие и да печелите битки…

Все по-силно ще се концентрирате върху необходимостта- да създавате и укрепвате контакти, които ще подпомагат честолюбивите ви планове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *