Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Телец

Телец

На 21 март предстои Новолуние,  което е в зодиакалния знак Овен.  Това Новолуние  ще ви подготви за големи промени,  може да ви подтикне да направите избор-  с какво да продължите напред и какво да оставите зад гърба си… Не е нужно да пресирате събитията,  защото голяма част от случващото се е набрало инерция и клони към развръзки,  които увенчават с успех всички усилия, които сте полагали до този момент.

Ако случващото се не ви удовлетворява,  тогава пред вас ще се разкрият някакви алтернативи,  от които ще можете да се възползвате, дори и това да изисква повече време, за да се осъществи в пълна степен.

През настоящия период вие ще имате възможност  да утвърдите авторитета си в колектив,  вероятно и не без причина, а следствие на вашето собствено конструктивно и последователно поведение, защото може да ви се има доверие, понеже разчитате на натрупан авторитет, който демонстрирате или понеже се радвате на някаква опека, от страна на влиятелна или власт имаща личност.

Каквото и да е, вие сте в период, който ви дава шанс за стабилизация на различни нива.

Вашата социална активност перманентно ще се усилва,  особено през втората част от седмицата и така е правилно, за да защитите интересите си, но и да не пропуснете някой шансове.

На този фон-  разрешават се въпроси,  които касаят финансовото ви състояние.

Може да приключите с  връзки или договори,  които ви дестабилизират в чисто  материален аспект, ако има такива обстоятелства- ще ги оставите за гърба си и ще промените нещо, за да стабилизирате  онова, което имате- общо.

Ако в миналото е имало някаква неяснота  относно доходите ви,  сега това ще се изясни и нека да ви порадва.

Плутон навлиза в зодиакалния знак  Водолей  и ще усили вашата амбиция, желание за власт- буквално и в по-широк смисъл, в пъти…

На този етап най-силно усеща това въздействие родените през първите дни на зодиака, но в различна степен и всички останали.

През  идните месеци /на този етап до 11 юни/-  вие ще демонстрирате качества,  които сте потискали до този момент  и които мога да ви помогна да се изкачите по йерархичната стълбичка,  а ако това е невъзможно,  тогава-  ще допуснете нещо ново,  което ще преобрази социалния ви статус, обществено положение и съответно бъдещи перспективен развитие.  Мнозина ще преобразят живота си…

Засега усещате това като намерение, което тепърва ще се осъществи.

В любовта-  радвате се на внимание, можете да влияете на половинката си над средното ниво, с по-голяма лекота печелите симпатии, подкрепа…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *