седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г.

„Времето тече, всичко се променя“ и е неизбежно-  пролетта пристига!  През настоящата седмица и на 21 март-  Слънцето ще премине точката на пролетното равноденствие,  така че в северното полукълбо можем да очакваме, че времето ще се затопли трайно,  още повече, че Меркурий / един от главните  отговорници за това/  вече е в този сектор…

Към това ще прибавим,  че на 21 март  сме под влияние на Новолуние,  което е в първите градуси на Овен.  Този зодиакален знак-  пробужда живителните сили и ние го виждаме навсякъде в природата,  която разцъфва и все едно се възражда за нов живот или едно голямо ново начало, нов жизнен цикъл и поне за идната година.

Ние сме част от природата,  така че ще реагираме с нея и ще усетим-  прилив на енергия, ентусиазъм, желание за живот- в един по-широк смисъл.  Ще бъдем много силно подтиквани-  да проявяваме по-висока инициативност,  а тя ще има много широко отражение и за следващите седмици, месеци, дори година, а може и повече.

На този етап ние не можем да очакваме кой знае каква подкрепа от външни фактори, а трябва да разчитаме предимно на собствените си качества  и все едно сме на състезание, когато трябва да демонстрираме и използваме личния си потенциал, за да победим, за да постигнем онова, което най-силно желаем.  Слънцето ще ни подкрепя с енергия, но от нас ще зависи- в каква посока ще я канализираме и до каква степен ще я използваме.  Колкото са по-високи целите ни, толкова по-далеч можем да стигнем.  Периодът е благоприятен-  да открием стабилни източници на доходи, на които ще можем да разчитаме дълго.

Все още нашите успехи ще зависят  пряко  от комуникативните ни умения, способност да създаваме и укрепваме полезни връзки.  През настоящата седмица-  по- темпераментни личности  или такива,  които са лидери като характер- „ще излязат на сцената“,  така че ще преобразят своя собствен живот, но и този на близкото си обкръжение.  Полезно би било, ако обединим усилия с онези, с които имаме общи интереси или визия за бъдещо развитие.  Мнозина ще реагират точно така и ще успеят.

Ако погледнем в по-далечно бъдеще  и да кажем надникнем в следващата седмица, тогава ще установим,  че темперамента на борбения Овен  няма да търпи компромиси,  вид несправедливости,  така че можем да очакваме по бурни реакции, не са изключени и по- революционни настроения на „масите“, на „народа“,  които ще се разпалят  от амбициозни личности с буен нрав. Това предстои,  засега ще усетим „ветровете на промяната“  по-леко,  но те ще се усилват  и ще имат своето значение и отражение,  в повечето случаи- това ще има позитивен и стабилизиращ ефект, дори и да премине през известно напрежение,  все едно „ колелото на съдбата се завърта“,  към настоящия момент-  в подкрепа на мнозина, хора които имат нужда от помощ и т.н.

През настоящата седмица  предстои  знаково астрологично събитие,  което пак така показва,  че сме в доста важен, превключващ период на трансформации… Транзитният Плутон  ще премине  в зодиакалния знак Водолей  на 23-ти  март  и ще остане в този сектор засега  до 11 юни 2023 г. Окончателно Плутон  ще се настани във Водолей едва от ноември 2024 г.  На този етап  ние се приспособяваме  към нещо ново- колективни нагласи, настроения, общ поток от събития, който ще ни залее и ще се усили от края на 2024 и през 2025… през следващите около 20 години или до 2044г.  Как ни влияе  Плутон?   Плутон опасва  Слънчевата система  и се счита,  че транслира  извън галактически сили и енергии,   които трансформират целият свят около нас, това са политически, икономически структури, също нашето непознато, скрито или подсъзнателно „Аз“. Можем да проследим Плутон през изминалите години, за да видим как ни е влиял… Да кажем, че между 1997 и 2008 година- Плутон в Стрелец-  акцентира върху глобализма, образованието, международните отношения… От 2008 и сега до 2024- Плутон в различна степен  е в Козирог. От известно време тази планета „тъпче“ в последните градуси на Козирог, който се свързва с консерватизма- установени граници, норми и правила, желание на едни управленски и консервативни общества да надделяват над други.

Плутон от последните градуси на Козирог-  руши граници, променя структурите на обществата и ние вече сме свидетели на това. Козирог е статуквото, което явно си отива…

Плутон от Водолей  ще акцентира върху необходимостта- от повече свобода, демокрация, допускането на нещо ново и прогресивно… Това неизбежно ще навлезе в нашия живот и ще усили скорост, ако не веднага, то през следващите години и ние действително ще станем свидетели на своеобразна революция в начина ни на живот. Проводник на тези промени- ще стане високата социална активност  на цели групи от хора, които ярко ще отстояват тази своя свобода и права, ще използват електронни медии за комуникация…

Разбира се, че ще очакваме и технологична революция, ще бъдат въведени нови неща, които още не познаваме, нямат име, но тепърва ще навлязат в живота ни. На този етап ще усетим Плутон като събуждане на любопитство- към нещо ново и непознато, ще се усили желанието за комуникация, повече споделяне… Няма да се страхуваме толкова от непознатото, колкото ще искаме да се отървем  от всичко старо и деструктивно, ограничаващо, което ни пречи да дишаме, образно казано. Водолей е въздушен знак- така че ще ни даде повече въздух, повече пространство или ние ще си го извоюваме… С Плутон във Водолей-  през идните години ще се разрушат строго йерархични и консервативни структури, за да се построят нови и пак така непознати до този момент форми на управление на обществата…

Марс напуска Близнаци на 25 март и ще провокира развръзки- на спорни въпроси, неизяснени казуси от миналото…Това ще прекрати отношения и договори, които са изчерпани, ще има и такива, които ще се разделят с илюзии, ще получат голяма яснота…Определени теми ще изгубят смисъл и ще спрат да ни вълнуват, защото не са актуални.

Марс ще е в Рак до 20 май 2023г…Докато Марс е в Рак- ще ескалират приоритети, които се отнасят до потребление, храни, недвижимо-имущество, местоживеене, порядки в дома и семейството…Можем да очакваме стабилизиране на доста пазари, които касаят всичко горе-изброено или вземане на мерки, които се отчитат за целесъобразни, правилни.

В любовта- можем да стабилизираме отношенията си чрез общи и обогатяващи цели, ако се ценим, държим на човека до нас. Така здравите връзки ще стават още по-здрави, но останалите, които са изгубили стойност- ще се дестабилизират, ще охладнеят…

Започнати отношения сега- обещават да бъдат надеждни и перспективни.

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 20.03- 26.03.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *