Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Близнаци

Близнаци

През цялото време мнозина са ориентирани към допълнителни, алтернативни начини за печалба, обходни пътища към постигане на цели, включително такива, които усещате, че са извън контрола ви и изискват по-специфичен подход, например- да не афиширате всичките си намерения, да разчитате на тайна или допълнителна опека /чисто материална, но може и да е морална.

На 22 май Слънцето и Меркурий преминават във вашия зодиакален знак и ще подействат позитивно на тонуса и само-увереността ви, на възстановителните ви сили и шансове в по-значима степен да насочвате хода на събитията.

Ще нарасне в пъти социалната ви активност, съобразителност и бързина в реакциите, често ще се оказвате в център на внимание или полемики, възползвайте се по оптимален начин, за да прокламирате идеите си и да срещате все повече поддръжници, почитатели, за да получавате вид подкрепа и одобрение, така ще направите пробив в избраното от вас направление.

Ветровете на промяната се усилват в живота ви, тази тенденция може да е свързана с ваши лични решения, по външни и независещи от вас причини, които да ви поставят на прага на житейски кръстопът. Изберете посоката, подобно на това да насочите „платната на житейския си кораб“ според попътните ветрове, а не в насрещно движение до невъзможност и в края на юни ще можете да стигнете много далеч, там на където сте се отправили, като се съобразявате и с външни фактори, които все още ви влияят.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>