Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Водолей

Водолей

Едни от най-важните преобразувания продължават да ескалират в дома и семейството ви и ще определят фона ви на съществуване за дълго, в друг вариант- това са приоритети отнасящи се до недвижимо имущество. В по-значима степен можете да влияете на тенденциите до 21 май, след това тенденциите ще се движат повече по инерция и според натрупани вече перспективи на развитие.

Оформят се някой изненадващи нови възможности, така че да подобрите и освежите атмосферата у дома, това може да е следствие на собствения ви оригинален подход, но може и да резултат на вид подкрепа, която получавате.

Ежедневието на повечето от вас е доста динамично и натоварено, но същевременно и резултатно, често и следствие на подкрепа точно от най-близките ви хора.

Пред вас има някакви варианти на развитие, които пак така ще касаят базисни приоритети, свързани с вашата сигурност-общо, вероятно ще можете да направите избор, който ще снижи евентуално напрежение. Това се отнася приоритетно за родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен.

През втората част на периода все повече се чувствате в свои води, възникват обстоятелства, които ви помагат да се разширят перспективите ви на развитие, да намерите начин да порадвате сърцето си.

Постепенно водеща тема стават взаимоотношенията ви с любими хора, в началото винаги по-лесно се влияе, проведени разяснителни разговори, получени известия ще ви помогнат да изберете най-верния подход, за да наклоните везните във ваша полза.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *