Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Дева

Дева

Вие сте социално много активни, поставяте си високи или далечни цели- буквално или в по-общ смисъл, които действително могат да разширят хоризонтите ви на развитие, могат да разчупят границите на възможното пред вас, понякога и по един бърз и неочакван начин.

Не е изключено около вас да има енергични личности, които силно да ви подкрепят, стимулират да се развивате, това дори може да са конкуренти, които ви мобилизират и в повечето случаи- можете да преодолеете.

Справяте се отлично с преговори, сключване на договори, юридически казуси, ако това ви интересува.

Хора стоящи далеч от вас- също може да са повод за радост, да размислите, може би да решите да смените посоката си на развитие, да пътувате…каквото и да е, то ще е свързано с внезапни шансове, способни да преобразят живота ви.

В друг случай- на този етап получавате само първи сигнали за дългосрочни преобразувания, но според личните ви желания и цели, които си поставяте.

През втората част на седмицата по различни поводи попадате в обстановка, в която е важно да се доказвате, вие сте все повече под „светлината на прожекторите“, навлизате в ключов етап от кариерното си развитие, когато дребни действия ще имат по-широко отражение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *