Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Лъв

Лъв

Повечето от вас са силно фокусирани върху своето кариерно развитие, обществено положение, имидж. Мнозина изпитват силно желание да променят нещо, това важи приоритетно за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. В този процес възникват оригинални идеи, предложения, възможности, част от тях могат да сбъднат ваше тайно, съкровено желание, може пък да ви насочат към алтернативи на развитие, да се оформи „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв или радикално да смените посоката си на развитие.

Важното е, че шансове ще съществуват, може да има и провокации за промяна, на която ще реагирате спонтанно, ще се представите в различна светлина, за да получите и различен от настоящия резултат, понякога- за да се почувствате по-свободни, да се разтоварите от евентуални тежести и т.н.

През втората част на седмицата постепенно ще нарасне вашата социална активност. Причините могат да бъдат поради всичко горе-описано, съответно- активно да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, може да се появят паралелно- интересни личности, които да обсебят вниманието ви.

В друг случай- средата ви на съществуване постепенно се променя поради собствените ви значими амбиции, нови позиции, които заемате, необходимост да се доказвате повече от обикновено в колектив, но това пък ще се превърне в своеобразна гаранция за просперитет, сдобиване с популярност, по един естествен начин ще се ориентирате в тази посока и така ще постигате целите си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *