Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Рак

Рак

Инициативността на повечето от вас е много висока, а това се превръща в повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив. Възможно е хора от близкото ви обкръжение да ви изненадват приятно или по един внезапен, бърз начин да създавате, укрепвате връзки, които да ви донесат ползи или щастие, усещане за удовлетворение.

Все пак изтича една житейска програма от приоритети, която през настоящия период ще ви покаже в различни нюанси- какво следва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано като възможност за бъдещо развитие.

Все повече ще сте склони да си правите равносметки, а те ще пък повод да промените нещо в подхода си, да отстраните евентуални пропуски, да се ориентирате към нещо ново, за което на този етап получавате само „първи сигнали“, под формата на идеи, предложения, алтернативи на развитие.

Все по-голяма част от онова, което преживявате или мислите ще остава под повърхността, но с натрупване или под натиск ще избие, така че почти никой или нищо няма да може да застане между вас и вашите цели. Устремът ви ще има дългосрочно отражение и действително може да ви пренесе на „други релси на развитие“, особено там, където това се налага…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *