Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие сте много продуктивни във вашите текущи ангажименти, повечето от вас се представят в прекрасна светлина на работното си място и всичко това е повод да получавате материална или морална подкрепа от страна на влиятелни личности, може да се превърне в повод за внезапни, бързи възможности за повишение и т.н. В друг вариант, ако не сте удовлетворени от настоящата си позиция, може да се ориентирате към нещо ново, което пак така ще се оформи на хоризонта.

Ежедневието ви е динамично, интересно, често ще е извън обичайния ритъм, може да възникват внезапни нови ангажименти, но и шансове за просперитет. Можете да се възползвате от опеката на звездите, да проявите по-голяма инициативност, която ще се закодира трайно, ще наложи авторитета ви, ще трансформира в положителна посока позициите ви, ще ви подейства обогатяващо.

Радвате се на подкрепа на работното си място, някой Стрелци могат да бъдат силно привлечени от свой колега, а малък флирт да прерасне неочаквано в романтична връзка.

През втората част на периода партньорските отношения /лични или делови/ стават приоритет, популярността ви расте. Владеят ви силни страсти, които могат да ви поставят пред своеобразен избор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *