Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.05-26.05.2024г. Зодия Скорпион

Скорпион

През първата част от седмицата  вашата популярност продължава да расте,  получавате силна подкрепа от страна на партньор,  любим човек… Мнозина ще преживеят вълшебни мигове,  могат да изчистят евентуални недоразумения от миналото със свои близки,  ако е имало такива.

 Звездите акцентират върху важни за вас отношения,  дават ви шанс да ги укрепите. Ако в някои случаи това е невъзможно,  тогава ви е рязко ще се разграничите,  ще се разделите със съответните личности,  но това ще е само тогава,  когато те по-скоро вредят,  не допринасят за вашето чувство на щастие или различията между вас са твърде големи… Случващото се сега има широко отражение върху партньорските отношения,  върху важни за вас връзки,  то е и показателно за следващите месеци и дори години… Насочвайте внимателно!

През втората част от седмицата  могат да ескалират събития,  които да преобразят средата ви на съществуване.  Вие може да решите да инвестирате в недвижимо имущество  или да предприемете кардинални трансформации,  които ще се отразят на всички нива от живота и на онова,  което имате- общо.

Навлизате в силен период,  през който можете да забогатеете,  но следствие на  подкрепа и одобрение от страна на   онези,  които могат да допринесат за благоденствието ви. Някой от тях сами ще застават на пътя ви,  други е полезно вие целенасочено да привлечете на ваша страна.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Близнаци на 26 май  и през идната около една година  вие можете да  преобразите вашия живот,  защото  се покачват вашите доходи, променяте имиджа си, получавате наследство, обвързвате се, създават и семейство, сдобивате се с детенце, понеже имате повече клиенти, ако имате собствен бизнес. Планетата на щастието  ще „ сработи там“, където я фокусирате и преследвате желанията си с най-голяма страст, върху която цел се концентрирате, има голяма вероятност тя да се материализира на практика, а в този процес вие ще можете да разчитате на вашата собствена изобретателност, креативност, интуиция…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *