Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Слънцето е във вашия зодиакален знак  до 21-ри юни,  така че това е оптимален срок,  през който вашата инициативност трябва да укрепи обществените ви позиции и да ви изчисти  от евентуални илюзии, грешни съждения или стъпки,  които ви разделят с очакванията, ще имате достатъчно подсказки в тази посока,  така че да изградите своята стратегия.

През цялата седмица ще нараства вероятността  вие да разширявате своето влияние.

Възможно е във вашето обкръжение да има енергична личност,  която ви подкрепя активно,  която може да ви помогне да стабилизирате позициите си или да очертаете по-добри перспективи на развитие.  Можете да разчитате на  подобрение,  вид удовлетворение,  можете да очертаете по-добри и по-далечни бъдещи  тенденции  за собствения ви просперитет,  ако демонстрирате висока квалификация,  ако общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение,  пътувате и т.н.

Някой от вас ще се сдобият с благодетел  или ще имат шанс да заемат лидерски позиции в колектив.  Венера навлиза във вашия зодиакален знак  на 24  юни и ще остане в този сектор до 18 юли.

Така че през следващия около месец- вие ще можете да разчитате на доза късмет, с по-голяма лекота ще печелите симпатии, ще привличате погледи,  ще осъществявате намеренията си. Дори и да възникват някакви препятствия по пътя ви,  ще ги преодолявате по-лесно.

През втората част от седмицата-  все по-важна тема става финансовото ви състояние,  вие ще трябва да го стабилизирате,  въпреки че на този етап възникват повишени разходи, нека те да бъдат целесъобразни  и да бъдат  инвестиции.

Все пак е полезно да се пазите и от влияния,  които могат да ви нанесат щети, да предизвикат загуби,  така че внимавайте кого допускате до себе си… Или бъдете по-внимателни по отношение на приходи и разходи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *