Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Информационният поток продължава да е много силен и проводник  на множество възможности във вашия живот.  Вие имате шанс да постигнете договорки,  да сключите договори,  които да имат позитивен ефект  върху професионалната ви реализация.

През тази седмица имате шанс да стабилизирате  вашите  финанси,  може да намерите нов и дълготраен  източник за печалба  или поне да  утвърдите настоящия,  да подействат е позитивно на приоритети,  които касаят приходи и разходи.  Ежедневието е доста натоварено и динамично,  но и ползотворно.

През втората част от седмицата-  все по-важна тема се превръщат-  вашите партньорски отношения.  Възможно е човекът до вас да има нужда от повече внимание.

В друг случай, ако в миналото са се натрупали недоразумения, то сега те може да ескалират и да изискват разяснение.  Ако това не е ваша тема,  тогава някои спорни приоритети  могат да се проявят между вас  и други личности,  които влияят на  вашите позиции, реализация и т.н.

Може да ви се налага да отстоявате тезата си  по-настойчиво,  аргументирано,  за да получите вид одобрени или да не позволите да бъдете изместени.

Ако това е невъзможно, тогава ще прекратите някой контакти или договори,  които са безперспективни. Тази тенденция ще се съхрани и през следващата седмица…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *