Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Лъв

Лъв

През първата част от седмицата  Слънцето все още е в зодиакалния знак Близнаци  и ви подтиква силно  да се докажете в колектив,  да утвърдите вашия авторитет сред другите.  Постигате резултати,  които ще определят в значима степен вашето обкръжение и съответно на кого можете да разчитате и в каква степен.

От 22-ри юни Слънцето, вашият покровител-  ще транзитира през зодиакалния знак Рак.  На първо време ще усетите това въздействие като ескалация на по-голяма емоционалност,  която може да вземе душата ви.  Вашите инстинкти и интуиция ще се усилят  в пъти.  Така че няма да е чудно, ако на моменти  и през последните дни на тази, както и през следващата седмица- вие действате спонтанно.

Ако се вслушвате във вътрешния си глас,  доверявате се на опита си,  тогава ще успявате да превъртате всякакви предизвикателства в полза.

Все пак с навлизане на слънцето в Рак-  по-голяма част от тенденциите вече ще се движат по инерция.

Ако трябва нещо да напусне живота ви- едва ли ще можете да го спрете,  това ще е символ,  че то няма енергия и потенциал да продължи напред.  Засега ще усетите първи сигнали в тази посока.  Някой от вас може да изпитат силно желание за почивка,  да се отдръпнат от рутината  и това може да е благоприятно за вас,  бих казал препоръчително.  Някой може да  решат да пътуват,  в такъв случай  може да прекарате доста приятни мигове.

Периодът е добър- да оздравите  вашите партньорски отношения,  ако в миналото са се натрупвали недоразумения, сега може да ги изчистите.  Може да разширите вашето влияние и популярност, включително като общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.

В живота ви може да  нахлуе  нова личност,  която е добронамерена, човек на когото да разчитате, това може да е приятел  или нов партньор,  ако нямате такъв.  Подобни шансове ще съществуват и през следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *