Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Овен

Овен

Усилията ви  през тази седмица-  да стабилизирате общественозначими  позиции,  да получите  вид подкрепа  от  авторитетни личности или пък  да очертаете по-добри перспективи на развитие-  ще започнат да дават по-добри или осезаеми резултати.

Общуването  все така играе ролята на проводник на множество възможности.

Вие можете да направите  интересни предложения,  изказвания,  които да бъдат подкрепени  от околните.. Може да получите известия,  предложения,  да постигнете вид договорки,  да сключите контракти,  които да имат дългосрочно и позитивно отражение  върху осъществяването  на вашите планове,  бъдещ просперитет.

През втората част от седмицата  все по-важна тема  ще бъде-  вашият дом и семейство.  Възможно е да се захванете  с ремонти  или просто да имате нужда от повече почивка и да намалите темпото,  или пък ще трябва да балансирате между лични и служебни приоритети.  В края на тази и през следващата седмица  е полезно да се пазите от недоразумения,  които могат да имат широко отражение.

Същевременно това е отличен период  да извършите някакви промени,  които да изчистят недоразумения в миналото  между вас и ваши  близки.  Това ще е напълно възможно,  когато проявявате повече загриженост за тях,  действате различно за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Ако в живота ви се налагат някакви базисни преобразования,  които ще се отразят на всички нива от живота ви,  тогава постепенно ще започнете да усещате „ветровете на промяната“  в края на тази и през следващата седмица…

Средата ви на съществуване  също  може да търпи известни корекции,  поради промени в собствения ви подход,  защото околните започват да ви възприемат по различен начин,  понеже в живота ви нахлуват нови хора…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *