Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.06- 26.06.2022г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица вие имате шанс да стабилизирате  и да подобрите финансовото си състояние. Това  може да е награда  за полагани от вас усилия до този момент.

В друг вариант- намирате нови, паралелни или допълнителни източници  за печалба, които могат да се окажат дългосрочни и доста надеждни, регулярни, дори и не винаги да са твърде високи.

За по-доброто ви  материално положение може да съдейства  и вашето семейство,  например вие може да разчитате на подкрепата на близките си  или пък-  ще се радвате на по-голям комфорт на съществуване, можете да извършите положителни преобразования във вашия дом, може да инвестирате в него или да хармонизирате вашите отношения с близките ви. Отлично ще се справят и с битови или имотни казуси.

През втората част от седмицата-  все повече внимание ще трябва да обръщате на любими хора,  а може и да имате по-голяма нужда от почивка , развлечения  и т.н.

Силният фокус  върху  близки до сърцето ви хора-  може да промени  възприятията ви към тях, ако има нещо неточно  или дори разочароващо,  то ще бъде по-видно,  за да вземете мерки.  Не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и околните през това време.

В оптимален случай-  нарастват разходите, те могат да бъдат и полезни или неизбежни инвестиции , както във вас самите,  така и във ваш бизнес, във важни за вас личности и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *