Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.09-26.09.21г. Зодия Везни

Везни

В началото на седмицата и на 21-ви септември предстои Пълнолуние,  което  ще ви покаже на какво можете да разчитате в професионалната си реализация, какво трябва да се промени в ежедневието ви, за да бъдете по-успешни и какво да оставите зад гърба си.


Ежедневието не протича по предварителен график през това време, но ви показва  силни и слаби звена, отнасящи се до вашата работа, че и здраве. Ако нещо е на път да напусне живота ви, едва ли ще се върне, но това ще е признак, че изчерпано и е по-добре да се разделите с него.

Ако има хора или обстоятелства, които действат зад гърба ви, това ще е подходящ момент  да се разграничите от тях. На  23-ти септември слънцето навлиза във вашия зодиакален знак  и вие ще усетите това влияние  като прилив на енергия и адреналин, повече вяра в собствените качества и способности- да направлявате, ръководите, събитията в собствения ви живот.

Възможно е вид прозрение, събитие, което през това време ще ви подтикне- да проявите повишена инициативност, така че да направите проби в избрано от вас направление и да сбъднете вашите съкровено желание.

През втората част от седмицата вашите действия  ще бъдат съпътствани от доза късмет, възползвайте се по оптимален начин, вие ще усещате  тази опека по различни начини и поводи, но въпреки всичко- удовлетворението ще зависи от собствените ви и повишени амбиции, които трябва да канализирате в предпочитана посока.

Рождениците през тази седмица- през цялата си нова лична година ще се чувства точно така- предизвикани да действат, за да сбъднат съкровено желание, защото около тях има човек, който ги стимулира в определена посока, това може и да е цел, която ги вдъхновява.

Въпреки всичко се чувствате неспокойни, вероятно и поради неустойчивото ви финансово състояние или повишени разходи, непоследователно подкрепа от страна на другите, когато става въпрос за пари.  Избягвайте рискове  и всичко ще бъде наред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *