Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Лъв

Лъв

През първата част от седмицата вие ще се чувствате достатъчно подкрепени от хора и обстоятелства, така че да ви изглежда, че няма невъзможни неща, а вие сте способни да превъртите всякакви предизвикателства в полза.. Затова ще ви помага вашата собствена вътрешна сила, смелост, инициативност, интуитивни прозрения, предчувствия, които ще ви водят вярна посока.

Понякога това дори може да бъде самата съдба,  която ви отваря „ правилната врата“, през която да преминете и преди да продължите напред.

Случващото се може да преобрази живота ви „ от корен“, да  трансформира средата ви на съществуване,  защото се местите, понеже самите вие се променяте, обновяват се отношения в дома и семейството.

Може да инвестирате в дома си, да се справите с битови или имотни казуси, а може и такива, които се отнасят до местоживеене.

Повечето от вас също ще могат да разчитат на семейството си- морално и материално. Ако това не е ваша тема, тогава вие може да се готвите за сериозна промяна, която ще се отрази на други нива от вашия живот- работа, най-близки отношения и т.н.

Почти през цялото време около вас има енергична личност, която стимулира собственото ви развитие, помага ви, дава ви кураж.

На 23-ти ноември Слънцето, вашият покровител преминава в Стрелец, огнен знак като вашата същност,  така че вие  все повече ще се чувствате на „ своя територия“, в „ кожата си“.  Въпреки всичко и в по-ярки краски ще виждате- какво има да преодолявате,  за да бъдете по-успешни и стабилни.  Не е изключено да се налага да направите някакъв избор,  който ще се отрази на финансовото ви състояние.

Полезно е да се пазите от противопоставяния на интереси с хора, които допринасят за благоденствието ви.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови и  държавни институции, бъдете изрядни в документи  и не поемайте излишни рискове.  Миналото ви учи по някакъв начин, не пренебрегвайте подобни анализи, за да получите по-добър резултат от преди или по-лесно да се справите  с някой предизвикателства.

През цялата седмица общуването е проводник на шансове и е полезно  да сте социално по-активни.

Може да получавате приятни известия и предложения, които да ви разведряват, от които да се възползвате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *