седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г.

До 22-ри ноември  Слънцето е в Скорпион,  знакът на „ трансформациите“,  така че като за последно ще ни провокира  да променим нещо в своите връзки,  в своя подход,  когато преследваме високи и честолюбиви планове,  така че да успеем да се справим с всички предизвикателства,  които засягат финансовото ни състояние, стабилност или шанс да осъществим свои намерения…

Всъщност,  през първите дни от седмицата ще ескалират показателни събития,  мнозина  ще получат удовлетворение, „ зелена светлина“ за своите желания, ще се измъкнат от сложна ситуация,  ще открият „ авариен изход“, вариант или пък ще получат награда за положени до този момент усилия,  вид подсказка, че се движат в правилна посока.

През цялото това време ние можем и трябва да проследяваме  причинно-следствени връзки,  да се възползваме от някаква скрита информация, вид прозрения, способност по различни начини и поводи да надникнем в по-далечното бъдеще,  за да си изградим оптимално правилна стратегия.

Ще забележим,  че до 22-ри  ноември ние  имаме някакви предчувствия, които не бива да пренебрегваме,  можем да се осламе на интуитивни прозрения… Трябва да ценим високо през това време хора и обстоятелства,  които подкрепят  честолюбивите ни планове.

Припомням,  че сега ни е по-лесно постигаме намеренията си, целите си, ако имаме на кого да разчитаме.  Трудно бихме реализирали нещо,  ако не получаваме одобрение,  ако не попаднем под нечие опека и т.н.

В личен аспект през първата част от седмицата ще има хора, които ще се изкачат по йерархичната стълбичка, ще повишат доходите си, ако условията на труд го позволяват  или поне  ще открият алтернативи, които да ги направят по-силни или успешни.

В глобален план-  най-накрая можем да очакваме конструктивни решения,  вид стабилизация,  която може да се отрази на управленски структури,  както и на банковия, застрахователен сектор… Може да се вземат решения, които се отчитат за правилни, целесообразни  във връзка с финанси.  Можем да разчитаме  и на социално- значими мерки,  които имат добро въздействие върху материалното състояние  на хора в нужда.

От 23-ти ноември Слънцето вече ще транзитира през зодиакалния знак Стрелец,  а към него ще се присъедини и Марс  на 24 ноември.  Това е мощна енергийна промяна,  които  не малко от нас ще усетят като вътрешно напрежение, физически дискомфорт, главоболие… Това мога да избегнат само по млади и напълно здрави личности..

Слънцето и Марс от Стрелец  постепенно ще променят  начинът,  по който действаме,  възприемаме обикалящата действителност,  реагираме на някой предизвикателства… Нашата смелост ще расте,  ще изпитаме стремеж  да разчупим статуквото, за да се почувстваме по-щастливи, за да се измъкнем от неприятни и емоционални ситуации.  Добрата новина е,  че Стрелец винаги ни настройва на една по- оптимистична вълна,  така че да се концентрираме върху шансове,  от които да се възползваме,  а не върху препятствията…. В не толкова благоприятен смисъл-  стремежът ни на този етап  да „ прескочим“  или обиколим  някои трудности ще се сблъска условност за „усилие“ и няма да ни е толкова лесно, ще трябва да се мобилизираме или да направим някакъв анализ- с какво от миналото да се разделим, защото само ни натоварва, ограничава и е тежест, с какво да продължим, но като надградим или усъвършенстваме. Това е много важно, налага се да преминем през подони равносметки и преди да бъдем допуснати да продължим напред. Иначе ще усетим стена или спирачка пред себе си…Миналото ни застига и изисква това…В този процес можем да идентифицираме скирити процеси, да се сблъскаме с полезни истини, които ще ни „приземят“, „отрезвят“, но това е винаги полезно. Ще узнамек с какво ще трябва да се справяме, кое е евентуално „слабото място“ или „ахилесова пета“, ако има такива, в нашия живот…В началото винаги по-лесно се въздейства и преди да сме изгубили контрол.

Все пак и постепенно ще растат някой манипулации, стремеж за измами, няма да бъдем автоматично предпазени от тях, въпреки че мнозина ще ги „хващат във въздуха“, препоръчително е да сме нащрек…

Все по-важни теми ще стават международни отношения, хуманитарни и други кризи, които могат да се задълбочат…

Можем все пак да се надяваме, че това ще е като „пусков механизъм“ за мерки от „корен“, които да се справят с тези предизвикателства…

В партньорските връзки- можем да разчитаме на любими хора, те често ще са като „пристан в бурно море“…ако в някой случаи това не е така- сега е подходящо да се изчистят различия, стига това въобще да е възможно, ще бъде…

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *