Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Близнаци

Близнаци

През тази седмица вие можете да получите много силна подкрепа от страна на енергични, инициативни личности, които ще проправят път към вашите собствени и високи амбиции.

Самите вие ще сте ориентирани силно в тази посока- да взаимодействате активно с важни за вас хора, да преговаряте, да получавате по-широка подкрепа…

Сега ще имате шанс да привлечете влиятелна личност на ваша страна, общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение е доста ползотворно, дава ви възможности, разширява хоризонтите ви на развитие, стабилизира ви.

В този процес вие ще преосмисляте- кого да допускате до себе си, да задържите или пък да се раделите. В повечето случаи- преценките ви ще бъдат целесъобразни, точни и коректни, така че ако оставите някой зад гърба си- ще скъсате зависимост, която ви нанася щети, финансови или морални. А може и да се въвлечете в дълъг процес на преговори с хора и институции, за да се предпазите от загуби. В такъв случай- от вас ще се изисква да промените нещо в подхода си, за да получите различен и по-добър резултат от преди.

Ако имате стари дългове- те ще напомнят за себе си, но можете и да си върнете нещо изгубено, което ви дължат, ако има такова…

В края на годината от вас ще се изисква да разчупите границите на постигнатото до този момент, да излезете извън рамките на познатото и вид статукво, за това ще ви помагат или стимулират определени отношения, лични или делови, интереси, също- висока квалификация, която ще ви дърпа напред и нагоре.

Отлично време за укрепване на партньорски отношения, лични или делови, предимно такива, които допринасят за просперитета ви-общо и могат да ви измъкнат от водовъртеж на евентуална неудовлетвореност.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, а други- вие може да инициирате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *