Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Дева

Дева

Вътрешната самоувереност на повечето от вас ще расте, защото ще се почувствате достатъчно подкрепени от хора, събития, спонтанно възникнали обстоятелства.

Ще имате шанс да извършите преобразувания, които ще сменят „декорите“ около вас, може да са базисни и да се отразят на всички нива от вашия живот, в повечето случаи това ще ви действа стабилизиращо.

Можете да разчитате на близките си, семейство, любими хора, да делегирате отговорности с тях или те по някакъв начин да имат конструктивно отражение върху вас.

Сега времето ви се разпределя между лични и служебни приоритети сравнително хармонично.

Ако това ви интересува- справяте се с битови и имотни казуси, повишената ви ангажираност със семейство или дом- има дълготрайни последици…Сега е моментът да се справите оптимално добре с подобни теми и това да допринесе за комфорта ви на съществуване.

Партньорски отношения- в повечето случаи можете да разчитате на лоялност, разбиране и т.н. Но ако между вас и в миналото са се натрупали недоразумения, те отново ще напомнят за себе си и нека това да е повод да ги разрешите.

В друг случай- любими хора имат нужда от повече внимание от ваша страна, около тях ескалират трансформации, а вие ги подкрепяте…

Някой от вас могат да си върнат стара любов или човек от миналото напомня за себе си…

Подходящ период да си дадете почивка, да се занимавате с нещо любимо, а не само с рутина и задължения, може да имате подчертана нужда от това, а в някой случаи- да се налага да намалите темпото, да обърнете поглед и към себе си, близки и т.н.

Хубаво време да подействате позитивно и на здравето си…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *