Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 20.12-26.12.21г. Зодия Телец

Телец

Амбициите ви ще растат и вие рядко ще се задоволявате с вид статукво…Ще се стремите да внесете вид подобрение или стабилизация на общественото ви положение, съответно това може да засегне кариерно развитие, в някой-случаи брачни или важни за вас връзки.

Всъщност, точно сега е моментът да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго, да наклоните везните в една предпочитана от вас посока, да оберете плодовете на усилия, които сте полагали.

Ако всичко е наред, можете а разчитате на същото за дълго. Иначе- получавате сигнали за предстоящ по-рязък завой, ако не веднага, то през февруари.

Ключът към успехите ви сега ще бъде- морална или материална подкрепа от страна на хора, които влияят на бъдещото ви развитие.

Това е отличен период, през който можете да направите пробив в избрано от вас направление, можете да превъртите предизвикателства в полза, да повишите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка и следствие на добро взаимодействие с авторитетни фигури, понякога- държавни или финансови институции.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл- ще ви указват все по-силно въздействие.

В друг случай- вие ще преосмисляте по-далечни перспективи на развитие и в този процес може да решите да си върнете нещо от миналото, което пак така касае- конкретни лица, партньори или пък позиции…Това може да наложи промяна на подхода, за да се получи по-добър и различен резултат от преди.

Може да възникнат идеи за пътувания, в такъв случай те ще отключат ярки или незабравими преживявания, тенденцията ще расте и през следващата седмица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *