Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.02-27.02.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Навлизате в много важен период  относно вашето кариерно развитие,  обществено положение.

 През тази седмица  вие получавате шансове  да извършите положителни преобразования  в този сектор от вашия живот,  можете да превъртите евентуални предизвикателства в полза,  можете да сбъднете съкровено желание,   да се изкачите по йерархичната стълбичка,  включително като получите подкрепа от страна на хора,  които влияят  на бъдещото си развитие.

Позитивните промени  ще се усилват  и през следващата седмица  и вие може да постигнете  едни от най-значимите успехи   за цялата година,  а в друг случай- това са варианти на развитие,  които сега се очертават на хоризонта  и пак така  могат да ви помогнат да осъществите съкровено желание,  да направите пробив  в избрано от вас направление.

При всички случаи ще забележите,  че една врата,  ако е затворена пред вас, то друга може да се отвори,  понякога и по един изненадващ начин.

На този фон  от вас ще се изисква да проявявате повишена приспособимост, адаптивност към външни фактори,  част от които ще ви предизвикват  и ще изисква точно това.

В любовта- ескалира силни страсти,  но повечето от вас може да усещат,  че чувствата и връзката им се трансформира,  в повечето случаи  това ще бъде в позитивна посока,  ако това не е така,  значи различията между вас  са по-сериозни и трупани дълго време…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *