Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.02-27.02.2022г. Зодия Везни

Везни

Водеща за вас тема  е професионалната реализация  като през тази седмица  вие може да получите вид удовлетворение.

Не е изключено да се оформят някакви шансове,  които да преобразят бъдещи перспективи на развитие  и то в напълно позитивна за вас посока,  тази тенденция ще расте и през  следващия период.

Ако това е невъзможно,  тогава вие ще можете да потърсите  и съответно намерите  ново поле за изява,  в което ще можете в пълна степен да разгърнете вашия потенциал и да получите вид удовлетворение, шанс да растете, да се развивате на работното място и т.н.

Ежедневието ви може да е изпълнено с множество ангажименти,  но и напълно продуктивно,  защото получавате достатъчно подкрепа от околните, включително и от вашето семейство.

Ако във вашия дом в миналото  е ескалирал някакво напрежение или вид затруднения,  то през тази и следващата седмица  те могат да се разтоварят в значима степен и съответните позитиви.

Всички въпроси, които касаят дом, семейство, местоживеене, недвижимо имущество- се развиват доста добре…

Друга важна за вас тема могат да бъдат сърдечните отношения  на този етап  вие сте в процес на преоценки,  те ще растат  и  ще водят до промени, които не са еднозначни,  но са почти императивни  и е въпрос на избор в каква посока ще ги насочите.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *