Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

По различни поводи  и през тази седмица  ще ви се даде шанс  да надникнете в по-далечното бъдеще на развитие,  съответно-  ще можете да изберете най-правилния път,  така че да сте максимално успешни,   за да „ не се изгубите“,  образно казано.

 Това,  което ще ви помага,  ще бъде-  демонстрация на висока квалификация,  получаване на подкрепа от страна на хора,  които са  високообразовани,  това може да са личности стоящи далеч от вас,  буквално и в един по-широк смисъл.

Въпреки всичко, посланията не са еднозначни, ако сред тези лица има такива, които са ненадеждни, натрупали са се недоразумения в миналото, тогава по-скоро ще трябва да се пазите от тях или да набележите слаби звена, за да ги изчистите, може би да промените нещо в подхода си.

Препоръчително е да  увеличите влиянието си  и като  излезете извън рамките на  традиционното.  Ще бъдете силно подтиквани в тази посока.  В този процес  могат да възникват изненади,  част от тях  ще ви принудят  рязко да смените посоката,  за да се предпазите  от скрити опасности,  за да превъртите евентуални предизвикателства в полза…

Може да ви се наложи да оставите нещо зад гърба си,  което е ненадеждно и без перспективно.

Не е изключено и да узнаете тайни,  но знанието винаги е сила.

Разбирате в по-ярки краски  на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако водите  юридически дела,  налага ви се да оформяте документи,  тогава трябва да бъдете по-внимателни за подробности,  за да се предпазите  от „ подводни камъни“, които могат да ви разминат с очакванията.

Вашият покровител Меркурий  е в  компанията  на Нептун,  значи-  вие самите  ще бъдете  в присъствието на някой,  който силно влияе на общественото ви положение.

Той може да ви подкрепи,  да сбъдне ваши мечти,  но може и да ви подведе,  така че трябва да вярвате на дела,  факти,  а не само красиво изказани думи…

Вероятно  ще бъдете по-емоционални от обикновено,  това може да отключи  вид страхове  или пък мечти,  нека да е второто,  а вашата интуиция да ви покаже път,  за да ги сбъднете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *