Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Лъв

Лъв

Слънцето, вашият покровител-  вече транзитира през зодиакалния знак Овен.  Това е отлично събитие за вас,  защото ще подейства събуждащо  на вашите възстановителни сили,  дори и на чисто физическо ниво, но не само.  Тази позиция винаги  има положителен ефект  и върху емоционалното ви състояние,  вяра в собствените ви сили и възможности,  отключва повече смелост, ентусиазъм,  възможност да виждате повече шансовете  и съответно да ги привличат и към вас.

На този етап Слънцето не е аспектирано,  освен от транзитната Луна,  така че ще реагирате по-скоро емоционално на някои предизвикателства,  ще се влияете от моментно настроение,  но с възможност да превъртате някои предизвикателства в полза,  включително като неговите  от поглед цели,  които са по-далечни,  мащабни,  значи ми и т.н.

През тази седмица могат да ескалират множество изненади,  които са провокирани от ваши партньори,  лични и делови,  другите- общо.  Случващото се ще ви помогне „ да си сверите часовника“,  на кого и в каква степен можете да разчитате.

Това може да се превърне в повод  рязко  да прекратите връзки,  които уви дестабилизират,  нанасят би повече щети, отколкото ползи, в един по-широк смисъл.  Вашето обществено положение  може да се трансформира  под въздействието на околните.

Вие сами ще изберете стратегия-  дали да се адаптирате към тях,  да действате по-гъвкаво и креативно,  така че да получите вид подкрепа и одобрение или пък,  ако това е невъзможно-  ще предпочетете свободата, независимостта, но и поемането на повече отговорности, защото разчитате предимно на себе си.

В този процес някой от вас-  ще потърсят и намерят  нов път за реализация.

Партньорските отношения се тестват за здравина,  ще прогресират перспективните,  останалите могат да се разпаднат…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *