Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Рак

Рак

През тази седмица  вашите амбиции  постепенно ще нараснат,  както и желанието ви  да се докажете,  да направите пробив в кариерното си развитие.

На този етап  вие може да изберете вид стратегия,  път за съобразен растеж,  който да ви отведе към съобразен връх  и съответни успехи.  анализирайте,  насочвайте.

Засега това е само посока и импулс,  реални резултати ще усетите  едва от началото на  април,  когато определени обстоятелства и хора ще ги подкрепят в по-значима степен.

Към настоящия период-  вие трябва да направите точна преценка-  на кого да се доверявате и да допускате до себе си.  Околните ще ви изненадват със своето поведение,  част от тях ще ви подкрепят,  но други могат да ви дестабилизират,  включително  и в чисто финансов аспект,  като се стремят да ви изместят  или показват известна нелоялност.

Нека това да се превърне в повод  да направите съобразни чистка  на вашето обкръжение,  някои преоценки и т.н..

В по-крайни форми-  вие може да решите  да смените генерално вашето обкръжение,  за да се предпазите от някой  неблагоприятни влияния, ако има такива.

Ако всичко е наред-  това ще бъде отличен признак и обещание  за повече спокойствие в бъдеще време  и то в обективно  сложна ситуация.  Партньорските отношения също се реформират,  продължават да се наместват пластовете между вас и любим човек, в такива периоди и е най-силно   можете да насочвате тенденции,  ако желаете разбира се.  Взаимодействието с финансови институции не е лесно,  така че ако е възможно отложете  или поне не поемайте прекалено големи рискове.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *