Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Риби

Риби

Все по-важна тема  за вас ще се превръща  финансовото ви благосъстояние.  На този етап вие може да правите анализи,  които да ви подскажат-  какво може да допринесе  за по-доброто ви материално състояние,  какво трябва да промените,  за да преодолеете някои предизвикателства в този сектор.

Засега това ще бъде водеща стъпка към  успехите ви,  но реални промени  можете да очаквате едва  от началото на април,  когато може да поставите едно ново начало  или собствените ви инициативи ще бъдат по-ефективни. Информационният поток  е доста усилен,  съпътствани от изненади,  но знанието винаги е сила,  което помага  да се избере оптимално  подходящо направление за развитие  и бъдещ просперитет.

Околните  може да реагират доста непоследователно  на ваши изказвания,  идеи,  но това ще е повод да разберете-  на кого и в каква степен можете да разчитате.

Според съответните анализи- рязко може да  скъсате връзки или договори,  които   са ненадеждни.

Може да узнаете тайни,  да идентифицирате деструктивни процеси,  там където ги има.

Това ще бъде допълнителен ориентир, който ще ви помогне да направите избор – с какво да продължите напред,  какво да оставите зад гърба си  или да трансформирате,  така че да превъртите някой предизвикателства в полза.

Интуицията ви през цялата седмица   ще е много висока,  самите вие ще умеете да въздействате на околните  и над обичайното,  включително като използвате  психологически подход….

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *