Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Скорпион

Скорпион

Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм от ангажименти, това може да ви ентусиазира, мобилизира, но може да се превърне и в повод-  вие да пренаредите приоритетите си така,  че да можете по-добре да разпределяте времето си  между лични и служебни задачи и т.н.

 Все още и в живота на повечето от вас  ескалират промени, които засягат най-близката среда на съществуване, това може да е вашият дом, семейство, партньорски отношения  и т.н.

В такива периоди най-лесно се влияе, все едно сте на прага на житейски кръстопът, имате избор,  който ще определи  бъдещо направление на развитие.

Хубаво е да се опитате  да изчистите евентуални недоразумения  между вас и любим човек, това може и да е член на семейството…

Така че да не позволявате евентуални различия  да прорастват и в бъдеще време.  Трябва да имате предвид,  че на този етап  сформирате  емоционален фон на съществуване,  който ще ви влияе дълго време.

От вашите се изисква  да проявявате по-голяма креативност, да действате различно, за да постигнете различен и по-добър резултат от преди.  Ако това не е ваша тема, тогава се замислете за вид преобразувания, които могат да засегнат всички нива от вашия живот, все едно той се рестартира,  образно казано…

Интуицията ви е много силна и може да ви надари с доза късмет, защото успявате   да  „надушите“  най-подходящата за вас посока, която ще ви донесе удовлетворение, чувство на щастие и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *