Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 21.03-27.03.22г. Зодия Стрелец

Стрелец

Слънцето вече транзитиран  през зодиакалния знак Овен,  а това винаги  действа позитивно  на вашия тонус и настроение. Като минимум-  ще намирате време и за развлечения,  които да ви разтоварват от вид напрежение…

В обкръжението на мнозина ще се появят личности,  това може да бъде и вас партньор,  които да ви подкрепят,  да ви  ентусиазират и т.н.

Все пак ежедневието на повечето от вас  е доста натоварено от ангажименти.  Социалната ви активност през тази седмица ще е много висока,  може да ви се налага да защитавате мнението си, завоювани позиции и интереси, над средното ниво.

Не са изключени изненади на работното ви място, пазете се от конфликти, които могат да имат широко отражение.  Ако това е невъзможно, тогава някой от вас  рязко  ще прекратят  контакт с определени колеги, а в по-крайна форма- може да прекратите договори, така че после да си потърсите  друга и по-подходяща за вас работа.

Колкото по-голяма свобода на действие имате, толкова по-малко ще бъдете засегнати  от горе описаните тенденции.

Препоръчително е съзнателно да се концентрирате в посока, така че да укрепите връзки, които да допринесат за вашето благоденствие, помислете, насочвайте.

Едни от най-ефективните дни за вас, през които можете да насочвате, това са-  вторник, сряда и четвъртък, възползвайте се по оптимален начин!

В дома и семейството ви   ескалират промени, то може да е свързано и с недвижимо   имущество  или пък взаимоотношенията ви у дома..

Каквото и да е, можете да надникнете отвъд видимото, да узнаете тайни  или да управлявате скрити процеси, ако желаете разбира се, съответните позитиви…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *