Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.05-27.05.2018г. Зодия Дева

Дева

Навлизате във важен период относно кариерното ви развитие,  имидж- като минимум.  Вашата инициативност перманентно ще се усилва,  за да извоювате по-престижни позиции в колектив или да устоите своите интереси пред нараснала конкуренция, повишени изисквания и т.н. Променяте ритъма в ежедневието си, то става по натоварено, но и резултатно. Не са изключени някои изненади, които да объркат предварителните ви планове предимно в професионалната ви реализация- това може да са нови изисквания,  условия на труд и т.н. Препоръчително е да сте по-внимателни към здравето си…

Дава се възможност да хармонизирате партньорските си отношения чрез разяснителни разговори,  изчистване на стари недоразумения.  Ако сте сами, можете да срещнете любовта дори и лицето на някой приятел,  който се превръща в нещо повече.

Ако все пак някой ви разочарова или ви носи повече негативни преживявания, то ще бъде особено видно през последните дни на периода, в такъв случай- вземете крайни мерки, за да не провлачите вид недоразумения за дълго и през идните месеци.

Някой от вас могат да решат да пътуват и това ще се превърне в доста вълнуващо преживяване сега или до 29 май. В друг вариант обсъждате по-далечни перспективи на развитие или хора  извън близкото ви обкръжение ви оказват силно влияние, определят вектора ви на развитие.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *