Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.05-27.05.2018г. Зодия Лъв

Лъв

През  тази седмица околните ви влияят много силно- появяват се личности,  които ви стимулират да се развивате  като ви оказват подкрепа,  дават ви напътствия,  идеи за бъдещото ви развитие.  За съжаление не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни.  Ще има и такива,  които ще се опитат да ви провокират,  изместят или дестабилизират.  Поради всичко гореспоменато на вас ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено в близкото ви обкръжение.

Добрата новина е,  че вашата инициативност действително може да доведе до позитивни резултати и извеждането ви в лидерски позиции,  като минимум- ще има на кого да разчитате.

Ако подкрепата,  която получавате не ви е достатъчна,  тогава мнозина от вас ще се замислят да сменят средата си на съществуване. В повечето случай- ще замените една възможност за друга и по перспективна.

Склонни сте да преосмислят и чувствата си,  да не ги афиширате или да бъдете изправени пред дилема какво да промените във взаимоотношенията си,  за да бъдат  те по-надеждни… или да оставите определени личности зад гърба си?   По-ясни подсказки в тази посока получавате в края на периода.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *