Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.05-27.05.2018г. Зодия Рак

Рак

Вашите връзки  и чувства ще бъдат поставени пред своеобразен тест за надеждност. Този процес ще бъде съпътства с разяснителни разговори,  анализи,  следствие, на които вие ясно ще разберете доколко вашите интереси, планове за развитие си пасват  с тези на партньора ви. 

Ако има минали въпроси,  които не са намерили  своя отговор,  то през последните дни на периода- това ще бъде почти императивно условие преди да продължите напред.  Преосмисляте своята привързаност според разбирането, което получавате от отсрещната страна, според онова, което виждате „без розови очила“.

Имате шанс да влияете на тенденциите,  Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и силно ще ви подкрепи. Вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии и одобрение,  а тенденцията ще се усили през следващата седмица, а вие може да се възползвате по оптимално добър начин.

Възникват алтернативи за развитие,  които могат да повлияят на материалното ви състояние. Посоката на развитие много силно зависи от подкрепата,  която ще получите от важни за вас хора…  Възможни са интересни предложения, вие ще определите дали да ги приемете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *