Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.06-27.06.21г. Зодия Дева

Дева

Вашата социална активност ще расте, а с нея и собствената ви популярност, възможност да разчитате на все повече хора, които влияят на бъдещото ви развитие.


В обкръжението ви може да се появи личност, която силно ви подкрепя и се превръща в мост към вашите успехи или бъдещо благоденствие.  Възможно е да ви се налага над средното ниво  да се доказвате в колектив, защото по различни поводи одобрението на околните влияе на  вашия професионален просперитет, обществено положение и т.н..

Добрата новина е, че ще има хора които ще ви подават ръка, ако имате нужда от такава…

За съжаление  не всички ще са чак толкова доброжелателни,  не е изключено да се въвлечете в емоционални спорове с хора, които сте отчитали за близки..

В друг случай- може да се наложи да се дистанцирате от тях поради премествания, промени около тях или вас, които ви действат по подобен начин.

Не са изключени превратни събития, които ще оздравят едни контакти, но ще ви разделят с други, които явно трябва да останат зад гърба ви.

През тази седмица  можете да подобрите партньорските си взаимоотношения или да ги превъртите на едно по-високо и по-подходящо за вас ниво, ако имате нужда от това, ако действате в тази посока или партньорските отношения са  перспективни, тогава те ще се развият по този начин.. Все по-голяма яснота получавате  по въпроси, които касаят кариерното ви развитие, социален статус…

Тенденции, които вече сте задали  бързо ще набират скорост  и до средата на юли могат да преобразят живота ви.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *