Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Дева

Дева

През настоящата седмица предстои знаково астрологично събитие- на 23-ти август Слънцето най-накрая ще влезе във вашия зодиакален знак, това ще има позитивен ефект  върху вашата енергия, самочувствие, способност да въздействате и насочвате тенденции.

На този фон и на 23-ти август, Меркурий- вашият покровител се обръща в ретрограден. Ретроградното движение на Меркурий ще ви даде възможност да преосмислите някои решения от миналото,  ще  можете  да си върнете нещо изгубено, ако желаете и ако то не е трябвало да напуска живота ви.

При всички случаи трябва да възприемате ретроградното движение на Меркурий  като право на „ втори опит“,  да действате различно  и да получите по-добър резултат от преди…

Навлизате в хубав период,  през който звездите ви дават шанс- да осъществите сърдечно желание,  да се приближите към нещо, което може да ви достави удоволствие  или пък е повод да демонстрирате по оптимално добър начин  вашият потенциал.

Подходящо време- да укрепите сърдечни отношения с пораснали деца или партньор,  ако имате такъв.  Същевременно посланията не са еднозначни,  защото ще ви предоставят отсрещната страна  от един друг ъгъл,  може да се сблъскате с истини,  да се разделяте с илюзии,  ако е имало такива.  Знанието винаги е сила,  от която можеше да се възползвате, освен това вие ще влияете на тенденциите над обичайното,  така че крайният резултат в значима степен ще зависи от собствените ви желания и решения.

Понякога може да имате усещането,   че отсрещната страна не е твърде толерантна,  а по-скоро взискателна или просто се нуждае  от повече внимание от ваша страна.

Преминавате през важен етап относно партньорските отношения, може да разрешите спорни въпроси или  някой теми- ще изгубят острота и давност…

Насочвайте според собствените си желания и в по-далечна перспектива.

Все още чувствата ви се ревизират, имате много силна интуиция,  на която е добре да се осланяте…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *