Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Все повече ви занимават въпроси, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, защото там откривате изход и решение  от сложни или заплетени казуси към настоящия момент.

В друг случай- високи и честолюбиви планове ще изискват повече време,  за да се реализират в пълна степен.

Можете да сглобите една цялостна картина,  да направите пробив в избрано от вас направление,  да се ориентирате към най-подходяща за вас цел  и да постигнете успехи, които са дългосрочни.

Това, което ще ви дърпа напред и нагоре ще бъде вашата собствена и висока квалификация, амбиция, понякога- общуване с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Оформят се шансове да постигнете дългосрочни победи, които ще преобразят живота ви на различни нива, приоритетно това ще въздейства- на вашата среда на съществуване.

Някой от вас-  могат да решат да пътуват,  други- ще обмислят образование, посещение на курсове, трети- ще се захванат с уреждане на спорна и дори юридически казуси.

В този процес- информационният поток ще бъде много усилен, ще ви помогне да се разделите с илюзии, ако те съществуват,  вие може да прекратите или да промените взаимоотношения, дори договори, които нямат място в бъдещето ви развитие.

През цялата седмица продължава да ескалира повишени разходи, нека те да  бъдат полезни или неизбежни инвестиции.  Все пак е препоръчително да се пазите от харчове,  за които после може да отчете,  че не са твърде целесъобразни.

Взаимодействието с финансови институции не е твърде лесно,  но може да се върне към вас минала възможност, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *