Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Овен

Овен

Все по-важна тема за вас ще се превръща- професионалната ви реализация,  доходи, вид стабилност и в един по-широк смисъл.

Ще сте склонни да действате стратегически,  като не губите цели от поглед  и така действително ще имате шанс да направите пробив в кариерното си развитие, да превъртите някой предизвикателства в полза, да се изчистите от всичко вредно и токсично.

През  първата част от седмицата все още ще намирате време и енергия за развлечения, да удовлетворите своя прищявка.

След сряда- настроението рязко се променя, може да има и външни причини, които да ви мобилизират и да ви действат по този начин. Може да се изисква да преодолеете някакво предизвикателство или в по-ярки краски ще забележите-  какво е изживяло своето време и трябва да остане зад гърба ви.

В друг вариант- определени задачи просто губят своя давност и смисъл до края на седмицата.

Подходящо време да се разграничите от хора и обстоятелства, които ви действат нездравословно, само ви натоварват и т.н.   В любовта- склонни сте да преувеличавате  своите чувства и преживявания, може да се връщате назад към миналото  и да си правите анализ: „ кое- колко струва“, вие ще прецените дали си заслужава цената…

В оптимален случай- зареждате се с ярки и запомнящи се преживявания,  но харчите много,  за да удовлетворите своите желания или на любими хора.

На  23 август  Меркурий се обръща в ретрограден и допълнително ще ви подтикне за реорганизация в ежедневието,  така че да сте по-успешни,  да наваксате с евентуални пропуски, ако имало такива, да постигнете по-добри резултати от преди или пък да си върнете нещо изгубено.

На 27-ми август Марс,  вашият покровител преминава във Везни  този сектор през следващите около два месеца ще ви фокусира все по-силно върху партньорски отношения,  лични или делови.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *