Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 21.08-27.08.2023г. Зодия Риби

Риби

Все по-важна тема за вас се превръща партньорските отношения,  лични и делови.

Вие навлизате в период, през който вашите успехи, реализацията на вашите цели и желания- в значима степен зависи от подкрепата и одобрението на отсрещната страна, на другите- общо.

Към настоящия момент може да сте склонни да проявявате повишена критичност или идеалистичност, но ако вашите представи  са неточни,  тогава тази тенденция ще се превръща в охлаждане на връзки, раздяла с илюзии…

Препоръчително е  да гледате в по-далечна перспектива,  защото дребни действия могат да имат широко и крайно отражение  върху съответни и приоритетни за вас отношения, както казах вече-  партньорски, лични или делови.

Звездите ще ви потикват силно  да на местете пластовете  във вашите отношения, те ще се тестват за здравина, перспективните- ще станат още по-здрави,  защото са издържали  своеобразен тест  за устойчиво, надежност… Други могат да се разпаднат, охладят до степен на замръзване и със съответните последици…

Все пак крайният резултат ще зависи много от това- какво вие искате… Дали забелязвате повече позитивите, защото обичате или пък негативите,  защото не достигат- обичта и привързаността…

Вашата популярност расте,  може да заемете по-престижни обществени позиции  или пък да попаднете под опеката на влиятелна или власт имаща личност,  която ще се превърне в мост към собствените ви успехи.

На работното място или в ежедневието- информационният поток е много усилен, така че може да внесе известно напрежение, объркване на предварителния график.

Ако в миналото са съществували и неразрешение въпроси с ваши колеги, сега те могат да ескалират, ако желаете- може да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди, за да изчистите недоразумения, за да отговорите на повишени очаквания, за да наваксате с евентуални пропуски.

Ако това е невъзможно, тогава ще продължите да се въртите във водовъртеж от спорове и със съответните последици, ако не веднага, то през първата част на октомври.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *